Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden workshop Samenwerken met resultaat

Wij, Anja Hagendoorn en Nicoline Beck leren je graag prettig samen te werken met resultaat. Wij maken zichtbaar waar het écht om gaat, omdat je elkaar dan beter begrijpt en beter communiceert. Dit leren we je graag in onze workshops.

In deze algemene voorwaarden lees je de regels die gelden voor het gebruik van ons aanbod voor workshops, of hoe je een workshop voor je organisatie afneemt.

We leggen uit wat de specifieke regels zijn, bijvoorbeeld bij de inschrijving of een annulering.

Verder lees je welke regels er gelden bij onze dienstverlening. Bijvoorbeeld wat je van ons kunt verwachten, aansprakelijkheid en het gebruik van de lessen.

Lees de voorwaarden goed door. Heb je vragen? Stel ze gerust via: info@samenwerkenmetresultaat.nl

1. Wie is wie?

Als je in deze verklaring jij, je of jou(w) leest, bedoelen we jou als opdrachtgever of als deelnemer aan de workshop.

Lees je we, ons, of onze, dan bedoelen we VONK voor je leefomgeving (kvknr: 66003784) en Becktothepeople (kvknr: 82865922).

2. Wanneer gelden deze algemene voorwaarden?

Deze regels horen bij de workshops die we geven en de offertes die we uitbrengen.

We werken op basis van deze algemene voorwaarden. We verwerpen jouw inkoopvoorwaarden. Als we wel op basis van jouw inkoopvoorwaarden werken, komen we dat schriftelijk overeen. Als we afwijken van onze voorwaarden, zijn de nieuwe afspraken pas geldig als we ze schriftelijk hebben vastgelegd. Dit kan per mail. Is een onderdeel van deze algemene voorwaarden niet meer geldig, bijvoorbeeld doordat de wet is veranderd of doordat dit onderdeel is vernietigd? Dan blijft de rest van de voorwaarden wel geldig.

Specifieke regels

Workshop

1. Hoe werkt de inschrijving voor een workshop?

Je kunt je inschrijven op onze website. Hier staan ook de prijzen vermeld. Deze zijn altijd exclusief btw. Na inschrijving sturen we je een factuur. Na ontvangst van de betaling krijg je een bevestiging van je inschrijving. Met deze bevestiging is je inschrijving definitief. Je moet de factuur vóór de start van de workshop betalen.

2. Kan ik de workshop annuleren?

Tot 2 weken voor de workshop is het mogelijk om kosteloos te annuleren, of je inschrijving te wijzigen in een andere datum. Daarna ontvang je geen restitutie van ons, of kan je de training niet meer wisselen. Je kunt wel een vervanger sturen. Deze annuleringsregel geldt ook als je de factuur nog niet betaald hebt. Je blijft, in geval van annulering, binnen de termijn van 2 weken, altijd verplicht de factuur te betalen.

Workshop in company

1. Hoe komen we tot een opdracht?

Op basis van een gesprek over jouw wensen en ons aanbod sturen we je een offerte. Ook leggen we een optie voor een datum vast. Na het versturen van de offerte houden we dit twee weken voor je gereserveerd.

2. Wanneer is de opdracht rond?

Na akkoord en ontvangst van de factuurgegevens leggen we de datum definitief vast. Door onze bevestiging van de datum is de opdracht tot stand gekomen. We sturen je (voorstel) vooraf een rekening voor 50% van de kosten. Na afloop van de workshop ontvang je een factuur voor de overige kosten (dit kan meer zijn, zie onder punt 3). De betalingstermijn is 30 dagen.

3. Hoe wordt de prijs bepaald?

Er geldt altijd een minimumprijs. Deze vermelden we in onze offerte en is gebaseerd op minimaal 5 deelnemers. Als er meer mensen deelnemen aan de workshop dan je hebt aangegeven, dan brengen we dat in rekening. Tot uiterlijk 1 week van tevoren kun je het aantal deelnemers doorgeven. Dit aantal brengen we in rekening. Mocht het aantal minder zijn dan 5 dan brengen we 5 deelnemers in rekening.

4 Kunnen we de workshop annuleren of verzetten?

Ja, dat kan, tot uiterlijk 2 weken van tevoren. Dat is kosteloos. Verzet of annuleer je de workshop binnen twee weken voor de start, dan brengen we € 250 (ex btw) administratiekosten in rekening.

Algemene regels

1. Wat kun je van ons verwachten? Wat verwachten we van jou?

We doen onze uiterste best om ervoor te zorgen dat onze workshop van die kwaliteit is, die je van ons verwacht, maar we kunnen geen resultaten beloven. Het succes van de workshop is namelijk afhankelijk van jouw actieve deelname aan de workshop.

Soms moeten wij een workshop uitstellen, bijvoorbeeld omdat er sprake is van overmacht. Denk aan ziekte of extreme weersomstandigheden, of, bij een open inschrijving, omdat er te weinig deelnemers zijn. Dan ontvang je zo spoedig mogelijk bericht. We plaatsen je dan vrijblijvend op een deelnemerslijst voor een volgende workshop. Kan je niet op de voorgestelde data, dan ontvang je een restitutie van het volledige betaalde bedrag.

Als we moeten uitstellen bij een In company workshop, zoeken we samen naar een nieuwe datum.

2. Wat te doen als je ontevreden bent of als we een (dreigend) conflict hebben?

We doen ons uiterste best om de workshop naar tevredenheid uit te voeren. Heel soms komt het voor dat er toch iets mis gaat. Ben je daar ontevreden over, dan horen we dat graag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 14 dagen na de uitvoeringsdag. Stuur dan een bericht naar info@samenwerkenmetresultaat.nl. We reageren zo spoedig mogelijk en zoeken samen met je naar een oplossing. Lukt het echt niet om er samen uit te komen, dan leg je ons geschil voor aan de rechter in Arnhem. Hiervoor geldt het Nederlandse recht.

Wil je ons voor schade aansprakelijk stellen? Stuur ons dan een brief of e-mail (een ingebrekestelling). Daarin geef je aan met voldoende voorbeelden en redenen, waarvoor je ons precies aansprakelijk stelt. Ook geef je ons een redelijke termijn om op de brief te reageren of een oplossing te zoeken.

Als we aansprakelijk zijn dan is dit beperkt tot maximaal het factuurbedrag van de opdracht of de workshop. Valt de aansprakelijkheid onder onze verzekering? Dan blijft dit beperkt tot het bedrag dat onze verzekeraar hiervoor uitkeert.

Wij zijn nooit aansprakelijk voor indirecte schade, zoals gevolgschade, gederfde winst, gemiste besparingen, verminderde goodwill of schade door bedrijfsstagnatie.

Bovenstaande beperkingen van de aansprakelijkheid gelden niet als wij zelf de schade veroorzaken door opzet of roekeloosheid.

3. Wat mag je doen met de cursusmaterialen?

Op de cursusmaterialen (presentatie, handouts of templates en overige materialen) hebben we het intellectueel eigendomsrecht. Je mag deze materialen voor jezelf en voor je studie gebruiken. Het is niet toegestaan om ze te gebruiken in een eigen (interne) opleiding of de inhoud ervan op een andere manier te delen. Wil je dit toch doen? Vraag dan altijd vooraf toestemming aan ons.